Evelan antirid: va oferi un efect de întinerire rapid!

Evelan antirid: va oferi un efect de întinerire rapid!

Riduri adânci, inflamația feței, pungi sub ochi, pete roșii și exfoliere … cred că majoritatea cunosc astfel de situații. La fel ca și multe alte persoane nu știam ce să fac ca să scap de aceste probleme, am încercat diferite produse, loțiuni, măști etc.. Până într-o zi când, la sfatul unui blogger, am cumpărat o super cremă pe internet. O lăuda cu foarte mare entuziasm și încredere, ”Astăzi o aplici – mâine vei arăta mai tânără”. Am decis să încerc, până la urmă nu aveam foarte mult de pierdut, oh cât de mult am greșit atunci.

ORDINARE ORA

Mi-am distrus tenul cu o cremă cu vitamina A, apoi am descoperit un analog care funcționează

Evelan antirid: va oferi un efect de întinerire rapid!

Compresele, loțiunile și măștile naturale m-au ajutat să scap de pielea iritată. Însă ridurile și câteva pete roșii rămăseseră. Îmi era deja frică să mai încerc creme noi, cele care le aveam, le băgasem în dulap pentru a evita alte probleme.

După o vreme, a trebuit să mă duc la sora mea, planificase să meargă împreună cu soțul în vacanță și m-a rugat să am grijă de nepoți. Nu ne văzusem vreo jumătate de an și chiar le duceam dorul. Când am ajuns acasă la ea, am rămas uimită, sora mea arăta mult mai tânără decât o știam eu. Tot vroiam s-o întreb cum i-a reușit acest lucru, dar zborul meu întârziase și când am ajuns, am reușit doar să ne salutăm și să ne luăm rămas bun pentru că se grăbea să ajungă la timp la aeroport.

În acel moment mi-am dat seama că crema într-adevăr funcționează! Denumirea cremei este Evelan

Evelan antirid: va oferi un efect de întinerire rapid!

Am căutat pe internet și am găsit un link cu descrierea detaliată a formulei și al efectului care îl oferă crema.

Este o cremă anti-age potrivită pentru față și zona decolteului cu un spectru larg de acțiune. Se recomandă utilizarea ei pentru a combate ridurile, hidratează tenul și îi uniformează nuanța, elimină pigmentarea, combate petele și contribuie la eliminarea inflamațiilor. Și încă ceva, nu provoacă alergii.

Cât am stat la sora mea am continuat să aplic . Evelan și să am grijă de nepoți.

ORDINARE ORA

Comentarii

Natalia

Singurul dezavantaj al acestei creme este că băieții care mi-ar putea fi copii încearcă să mă agațe pe stradă. Dar prefer bărbații mai maturi ;)

Maria

Cum poate cineva să aplice tot felul de prostii pe față? Dacă vi s-ar spune să puneți acid, ați face-o? Mai bine studiați puțin, citiți recenzii… În schimb, voi urmați numai recomandările…

Florina

Din fotografii, crema surorii tale pare să funcționeze bine. Mulțumesc pentru link! Cu siguranță voi comanda și voi încerca :)

Cati

Îmi place Evelan . L-am descoperit datorită dermatologului meu, căruia îi sunt foarte recunoscătoare că mi-a oferit acel tester. M-am îndrăgostit imediat în efectul cremei, așa că l-am căutat și l-am comandat online. Cel mai des îl folosesc în jurul ochilor. M-a scăpat de toate ridurile!

ORDINARE ORA
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: